martes, 13 de mayo de 2008

DEBERIAN DE APRENDER


Os paso la cronica del partido que este fin de semana disputo el Juvenil A del Espanyol, en la que se proclamo campeón de España, tanto el primer equipo como el B que ha descendido deberian aprender un poco de la ilusion de los chavales.
La cronica esta extraida en su integridad de la pagina web del Espanyol.



Diumenge 11 Maig 2008

1-2: Campions d'Espanya!

L'Espanyol, per primera vegada en la seva història i després de dos intents fallits, ha conquistat la Copa de Campions. O, el que és el mateix, s'ha consagrat com el millor juvenil d'Espanya. I ho ha fet d'una manera brillant i després de derrotar un dels conjunts més forts de la categoria, el Vila-real. El partit s'ha posat de cara aviat gràcies a un gol de David, però l'equip castellonenc ha empatat abans del quart d'hora. L'Espanyol no ha perdut la fe i a sis minuts del final, Max ha aconseguit el tant de la victòria. Increïble.

El xoc ha tingut un inici diametralment oposat al dels dos anteriors. Pràcticament en la primera acció d'atac, els jugadors blanc-i-blaus han aconseguit avançar-se al marcador amb una bona rematada ajustada al pal esquerre de David. El guió perfecte per començar un partit d'aquesta força.

El Vila-real ha tingut una reacció fugaç amb un parell de bones aproximacions a l'àrea de Víctor, especialment clara una rematada creuada d'Àngel, però l'Espanyol no ha permès que els castellonencs s'animessin en excés i han equilibrat bastant el partit.

Els de Josep Clotet tenien bastant bé controlat el xoc, però en una acció per banda de Juanjo, el davanter centre Chumillas ha aconseguit el tant de l'empat amb una rematada de cap impossible de tallar. A partir d'aquest moment, el partit s'ha travat una mica i hi ha hagut menys fluïdesa al centre del camp.

Els pericos han paït ràpidament el gol en contra i en l'últim quart d'hora han estat molt superiors als seus adversaris. Els espanyolistes s'han sentit molt còmodes i han desplegat un futbol molt alegre en atac. De fet, Víctor Ruiz ha tingut una claríssima oportunitat per desnivellar el resultat, però Rubén ha estat molt encertat.

L'Espanyol ha combinat amb criteri i ha imposat la seva qualitat en els metres finals, mentre que el Vila-real s'ha limitat a sortir a la contra i a provar sort amb alguna rematada llunyana. Víctor ha respost amb solvència quan la situació així ho ha requerit.

La pel·lícula durant la segona meitat no ha canviat i mentre l'Espanyol intentava acostar-se a l'àrea castellonenca combinant i tocant, els seus adversaris han optat per jugar en llarg buscant la posició de Chumillas, que ha donat molta feina als dos centrals espanyolistes.

Oportunitats clares no han faltat per part dels dos equips. Kike ha intentat sorprendre Víctor amb una rematada llunyana i a l'espanyolista Chuli en l'acció següent li ha faltat definir. Després d'uns compassos una mica igualats, el conjunt perico s'ha tornat a fer amb el domini del partit.

La segona part ha estat menys vistosa que la primera. La tensió s'ha apoderat dels dos equips, sabedors que qualsevol error podria resultar fatal. Marc Mas, en la primera pilota que ha tocat, gairebé bat a Rubén, però el porter ha desbaratat l'ocasió. Els de Clotet han tingut fe, han cregut en les seves possibilitats i quan restaven sis minuts pel final el romanès Max ha aconseguit el gol de la victòria a l'aprofitar una passada de Canario.

Els minuts finals han estat vibrants. El Vila-real s'ha quedat amb un home menys per expulsió del seu capità Ramón Soria i hi ha hagut una mica de tensió entre els dos equips, però res ha pogut impedir que l'Espanyol es portés el partit i el títol. Per primera vegada en la seva història, el conjunt blanc-i-blau s'ha alçat amb la Copa de Campions i s'erigeix com el millor juvenil d'Espanya. Un gran èxit.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Rubén; Mario, Ángel, Eixea, Ramón Soria; Luque (Poscar, min.85), Kike (Salva, min.67), Nico (Migue, min.88), Ochoa, Juanjo (Gálvez, min.73) i Chumillas.


RCD Espanyol: Víctor, Oriol (Canario, min.46), Guillem Savall, Víctor Ruiz, Ricarte, Álex, David (Carlos, min.88), Baena, Creus (Sergio, min.93), Max i Chuli (Marc, min.78).

Gols: 0-1: David (min.2); 1-1: Chumillas (min.14); 1-2: Max (min.84).

Àrbitre: Sr. Del Cerro Grande (C.Madrileny). Ha amonestat a Luque, Chumillas, Salva, Canario, David, Max i Víctor Ibáñez. Ha expulsat al jugador del Villarreal Ramón Soria

Incidències: Uns 2.100 espectadors a l'Estadi Municipal Alberto Ruiz de Colmenar Viejo (Madrid).

El Espanyol ha demostrado que tiene una de las mejores canteras del pais junto a la del Villarreal y la del Sevilla, ( equipo que eliminó en semifinales ), de aqui deberia salir el futuro de la primera plantilla.

Artículos relacionados


0 comentarios:

 
Copyright 2009 sarria82. Powered by Blogger